How to start Pharma wholesale with 5 lakhs in Hindi
Things by Amit
0:00 / 0:00
How to start Pharma wholesale with 5 lakhs in Hindi
25 526 просмотров · 1 год назад
Things by Amit
128 тыс. подписчиков
25 526 просмотров · 1 год назад
Hello everyone
In this video i explain 'How to start pharma wholesale business in 5 lakhs of investment'
Following points explained in this video
1) Breakdown of 5 lakhs to start pharma wholesale
2) How to reach retailer to get maximum sale
3) what are challenges in pharma wholesale business
If you wish to learn Pharma wholesale business operations in depth then you can join our '9 days workshop on Pharma wholesale business management '
Happy to announce '9 days workshop on Pharma wholesale business management' where you can learn pharma wholesale from basics
Fill this google form if you have any query or doubt we will connect you and solve
https://docs.google.com/forms/d/e/1FA...
Here are details of workshop
Syllabus
Topics covered
1) Overview of pharma wholesale
2) Types of wholesale and business requirements
3) Licensing and approvals
4) company & brand selection
5) profit, expiry management
6) Customer relationship management
7) sales territory management & software analysis
8) Inventory & cashflow management
9) Future opportunities
Benefits of workshop
1) zLearn pharma wholesale from basics
2) Live sessions with recordings provided
3) Certification provided
4) Free consultation after workshop
6) Free first order medicine list for allopathic wholesale
Batch will start from 26 May 2025
How to enroll
Basic fees- 2100/-
Click here to enroll
https://rzp.io/l/4vWfAUdN
OR pay online to 9423272876 (Via UPI)
After payment please share your name, email, qualification and location to 9423272876 on whatsup.
Workshop schedule
Platform- online
Common asked questions
1) Can i get learn all required learning from basics from this workshop
Answer- Yes you will get all required learning from documentation to business growth strategies
2) Who can enroll for this workshop
Ans- Anyone who wish to learn or start or grow pharma wholesale business
3) Language used in workshop
Ans- Hindi mostly
4) Can i get certificate after this workshop
Ans- Yes you will get participation certificate from our ISO certified organization
5) If i miss any session then can i get recording
Ans- Yes you can
6) Can i access this workshop from mobile
Ans- Yes
7) Can i get further help from your end after workshop completion
Ans- Yes
8) Is there any application installation needed for this
Ans- No we will provide you link where you just have to put name and email id then you will be auto in for meeting